Het is erg belangrijk een back-up te maken om verzekerd te zijn geen persoonlijke en/of belangrijke (bedrijfs-)gegevens, foto's of documenten te verliezen na computerstoringen.


Wist u dat..

- bedrijfskritische data het belangrijkste bezit is van een bedrijf?

- uw data bij andere online back-up leveranciers in 95% van de gevallen maar in 1 datacenter staat?

- het verlies van documenten of bestanden een bedrijf al snel meer dan €200,00 kost?

- het vaak 6 maanden of langer geleden is dat een gemiddelde gebruiker voor het laatst zelf een back-up heeft gemaakt?

- Familiefoto's het belangrijkste digitale bezit zijn van particulieren?

- Één op de vijf computers te maken krijgt met een fatale crash van de harde schijf?

- Data op een externe harde schijf niet veiliger is dan data op uw computer?

- Data van een externe schijf forensisch terug laten halen al snel meer dan: €1200,- kost?

- uw data bij ons (PC/Pro) back-up standaard in 2 datacenters staat? extra veilig dus

- Één derde van de dataverlies wordt veroorzaakt door persoonlijke fouten?

- 40% van het midden- en kleinbedrijf en 80% van de particulieren, nooit een back-up maakt?50% van de bedrijven die belangrijke data en gegevens verliezen gaan binnen 2 jaar ten onder.
Herstel van gegevens via traditionele back-upmethoden op tape of USB stick is slechts in iets meer dan 50% van de gevallen succesvol.

Uw bedrijf loopt statisch dus een kans van 25% om na gegevensverlies ten onder te gaan ondanks een aanwezige tape/USB back-up.

Wij ontzorgen u als particulier en/of bedrijf, u hoeft zich namelijk geen zorgen meer te maken over dataverlies, bij dataverlies is de data zo weer bij u terug.

Voor een vast bedrag per maand heeft u de verzekering dat uw persoonlijke documenten/foto's en/of zakelijke gegevens veilig staan en u bovenstaande risico's uitsluit. U kunt maandelijks uw pakket up & downgraden en alle data staat in Nederland.

Tevens maken wij gebruik van een retentie periode, indien gewenst kunt u dus ook oudere versies van documenten/foto's terughalen, iets wat met een tape/USB stick of online dienst (Dropbox, OneDrive, Google Drive, iCloud) niet kan. 

Onze zustermaatschappij: Bredero-IT heeft trouwens een dienst: Secure File Storage & Sync, dit is een variant op Dropbox, OneDrive, WeTransfer maar dan met meer mogelijkheden, data opslag in NL en gunstige tarieven.